Samarbejdspartnere

Solarpark tilbyder produkter fra de bedste producenter på markedet. For os er kvalitet et altafgørende parameter, hvor vi ikke går på kompromis.

Europæiske producenter

Kvalitet er afgørende for Solarpark, og vi samarbejder kun med de bedste producenter på markedet, der leverer direkte til os. Modulerne leveres af Sharp, Danfoss/SMA leverer inverteren, og Sapa leverer monteringsmaterialerne.

Solcellerne fra Sharp er produceret således, at de giver en optimal ydelse. Som solcelleproducent, har Sharp over 50 års erfaring, og vi prioriterer at gøre brug af en producent, der kan honorere en garantiperiode på 25 år. Derudover er Sharp den eneste solcelleproducent, der er godkendt af det japanske rumfartsprogram.

Af hensyn til køling har Sharps solceller lyse alurammer, da ydelsen vil falde, hvis solcellerammerne er sorte. Ønsker man et mere æstetisk udtryk med sorte solceller, kan Solarpark levere det fra Yingli, som efter vores opfattelse leverer den højeste kvalitet fra Kina.

Danfoss / SMA leverer inverteren, der laver solcelleproduceret jævnstrøm om til vekselstrøm. Inverteren kan både placeres inde og ude. Langt de fleste vælger at placere den udendørs i læ for vind og sol.Produktionen af Danfoss invertere er idag overtaget af firmaet SMA

SAPA: leverer kvalitetsprodukter og producerer Solarparks monteringssystemer.

Vi er nu også genbrugs-station for deffekte og udtjente solcelle moduler. Transportskadede og deffekte moduler indsamles på samme måde, som batterier og lysstofrør, for at beskytte miljøet. Modulerne kan afleveres i vores container på Småenge 10 i Løgumkloster.

Ny samarbejdspartner ! Al service og udmåling af kabler m.v. fortages med udstyr udviklet af EmaZys
SDK
Picture