Solarpark er et søsterselskab, der udspringer af Solarpark Rodenäs (SPR) i Tyskland. Vi blev etableret som aktieselskab i februar 2012.

I 2003 grundlagde Dr. Armin Wulf og Frank Groneberg SPR, da de tog initiativ til at bygge en solcellepark ved navn ’Bürgerpark’ på 2 megawatt for 429 borgere i Rodenäs, Tyskland. Solceller var for alvor på vej frem på det tyske marked, og hvad der startede som et enkeltstående projekt tog med årene fart, og man har siden hen monteret solcelleanlæg i Tyskland med en samlet effekt på over 70 megawatt. Desuden har man etableret solcelleanlæg i England, Spanien og Italien, ligesom selskabet har et datterselskab i Californien, USA.

Solarpark DK drives af Helge Andersen, som oprindeligt er uddannet driftsleder og som har været engageret i energibranchen siden 1983. Derudover er Marc Mommsen tilknyttet virksomheden som vicedirektør. Han har 10 års erfaring fra SPR i tyskland som leder af produktions værkstedet.

SDK har en vision om, at vores samfund er på vej til at blive mere bæredygtigt, hvorfor vores mål er, at levere intelligente og gennemprøvede energiløsninger af enhver art.
Virksomhedens mission er derfor at levere kvalitetsløsninger som udmønter sig i glade og tilfredse kunder og leverandører.

SDK
Picture